13 Mar 2017

SPRING IS COMING (make-up tutorial) // Dada´s beauty

Hello there!

Do you know what is happening these days? Spring is coming to England! Yeeey! The weather is getting warmer, the sun is shining every day more and more, days are getting longer. Well, I am starting to feel the energy of the new season, of the spring. I love spring so much, especially because flowers are growing, birds are singing and days are longer. I want to go out, go for a walk. I want to feel a warm air, I want to feel the power of our mighty sun, which I love most after my amazing Mario.

And that is the reason why I´ve decided to write a new post, a new tutorial. The last year I prepared for you a spring tutorial as well. You can read it HERE and you can let me know which tutorial do you prefer/like more :-)

This year I´ve had a taste for green colour since green colour presents spring very precisely. I´ve added some gold colour because gold colour presents the sun. So, let´s have a look at my tutorial.


Ahojte všetci!

Viete, čo sa deje? Jar prichádza do Anglicka a pevne verím, že i na Slovensko! Jeeej! Máme krajšie a krajšie počasie, slnko svieti čím ďalej, tým častejšie, dni sú dlhšie. No, začínam cítiť tú energiu ďalšieho krásneho ročného obdobia, ktoré si plánujem užiť. Jar. Už len to slovo vo mne evokuje slnko, rastúce kvety, spievajúce vtáčiky a tie predlžujúce sa dni. Chcem ísť von, chcem ísť na prechádzku, chcem cítiť ten teplý vzduch, chcem cítiť tú neskutočnú silu nášho najúžasnejšieho slnka, ktoré milujem najviac po mojom dokonalom Majuškovi.

A toto je dôvod nového článku, tentokrát tutoriálu. Tutoriál s jarnou tematikou som pre Vás pripravila aj minulý rok a ja mám rada tradície. Ak Vás zaujíma ten minuloročný, KLIKNITE TU a dajte mi vedieť, ktorý z týchto dvoch je vášmu srdcu bližší :-)

Tento rok tu máme tutoriál, kde vládne zelená farba. Zelená podľa mňa dokonale prezentuje jar, všetko kvitne a rastie, všetko ozelenieva. Zelenú farbu som doplnila o zlatú farbu, pretože to je ďalšia farba jari, farba nášho slnka. Tak sa nato celé poďme pozrieť.
I started with concealer from Collection Last perfection, in shade Fair 1. I use this concealer for my spots, or red areas on my skin BEFORE I put foundation on. It helps to mask imperfections on my skin and it still looks natural. I didn´t want a too extravagant make-up.

Začala som korektorom od Collection Last perfection, in shade Fair 1. Ja používam tento korektor ešte PRED nanesením make-upu, na zakrytie nedokonalostí ako sú akné, červené oblasti na mojej pleti, upchaté póry. Robím to preto, lebo je to jemnejšie, pôsobí to prirodzenejšie a ja som práve takú pleť chcela mať, nič extravagantné.
I continued with a foundation. This is my actual foundation from Rimmel Match perfection with SPF 20, which is very good when the sun is starting to shy. This foundation is in shade 010 light porcelain. I use a really small amount of foundation, I don´t like the heavy feeling on my skin. I almost don´t use any foundation on my forehead, I think I don´t need to put it there and my hair is more oily when I have the foundation there. 

Pokračovala som make-upom. Toto je môj aktuálny make-up od Rimmel Match perfection with SPF 20, čo je úplne super, keďže slniečko začína svietiť viac a častejšie a pleť si treba chrániť. Tento make-up je v odtieni 010 light porcelain. Mám pocit, že tento odtieň sa u nás na Slovensku nedá kúpiť, ale nie som si úplne istá. Videli ste niektorá z Vás tento odtieň? Je ho možné u nás zakúpiť? Ja som totižto tento make-up kupovala tu v Anglicku. Každopádne, make-upu používam minimálne množstvo, nemám rada taký ten ťažký pocit na mojej pleti. Na čelo takmer vôbec make-up nepoužívam, naozaj iba výnimočne. Mám pocit, že ho tam nejako extra netreba a taktiež mi to nerobí dobre na vlásky, ktoré sa od tohto viac mastia. 
Eyes. This is what made this make-up a special one. I used my new eye palette from Mary Kay Maui Gardens. This palette is so amazing, I love to use it. The pigmentation is so good, you wouldn´t believe. Firstly I used the gold shade, which I love so much in my inner eyelid, to make my eyes look bigger and shining. The second shade, which I used was the green shade from the same palette. I used it on my outer eyelid and a lit in the middle, but not too much. The third shade, the brown one, I used underneath my lower lashes. I wanted to use more green colour, so I took the eye palette from Sleek i-Divine and I used a beautiful green shade called Hyde Park what is the name of my most favourite park in London. It gave my eyes that perfect effect I had wanted. And the light matte shade from eye palette from Essence I used underneath my eyebrow area, to make my eyelid bigger. Did it help :-)? What do you think?

Oči. To bolo to najdôležitejšie na mojom líčení. To malo urobiť moje líčenie špeciálnym. Použila som paletku očných tieňov od Mary Kay Maui Gardens. Tá paletka je fakt krásna, stále sa na ňu musím pozerať, nádherné odtiene. A tá pigmentácia? Fakt super, by ste neverili. Ako prvé som použila zlatý odtieň, ktorý úplne ľúbim, na moje vnútorné očné viečko, aby sa oči otvorili a žiarili. Druhým tieňom bol zelený odtieň z tej istej paletky na oči. Ten som použila primárne na vonkajšie očné viečko a trochu i na stred viečka, no nie moc. Tretí odtieň bol ten krásny hnedý a išiel na spodné očné viečko popod spodné mihalnice, no iba tak do polovice. Chcela som pridať ešte viac zelenej farby a tak som zobrala paletku očných tieňov od Sleek i-Divine a použila som nádherný zelený odtieň nazvaný Hyde Park po mojom najobľúbenejšom parku v Londýne. A presne to dalo ten finiš, ktorý som chcela. A matný svetlý odtieň z paletky od Essence som použila popod obočie, aby sa mi opticky zväčšili očné viečka. Čo myslíte, pomohlo? :-)







When I had finished with eye shadows, I took my eye liner from Bourjois. I´ve been still learning how to use it properly so make an excuse for me if it is not the best. I just wanted a simple line, to help my eye to have a nice look. Of course, that I wanted to have a nice eyebrow. So I used my eyebrow pencil from Essence and I used it all over my eyebrow. I have to say, this eyebrow pencil is a really good one, but just for winter time. During spring, summer and autumn I like stronger colours on my eyebrow, so today I am going to buy a new one, in darker shade. It won´t be from Essence, I want to try something new. After eyebrow pencil I used eyebrow gel, which is from Essence as well. I think it will be empty soon, so maybe I´ll buy a new eyebrow gel as well, very soon. And you can see there a lisptick in the picture which I used at the very end of the tutorial. I really don´t know why I took photo of it here :-D Anyway, this is my most favourite lipstick ever, you probably know it from my blog. This is lipstick from Yves Rocher and its colour is the colour of my lips, so when I need to use something light, something "invisible" on my lips, I take this one. The lipstick is from Grand rouge collection and it´s in the shade 72. Rose halé.

Akonáhle boli očné tiene hotové, použila som očnú linku od Bourjois, s ktorou sa ešte stále učím robiť. Tak ma ospravedlňte, ak to nie je dokonalé, čo asi určite nie je. Chcela som iba jednoduchú linku, ktorá upraví celkový výraz očí. A samozrejme, že som chcela veľmi pekné obočie. A tak som použila moju ceruzku na obočie od Essence, ktorú som použila na celé očné viečko. Musím ale povedať, že táto ceruzka je dobrá iba počas zimy. Počas jari, leta a jesene preferujem výraznejšie obočie a tak som sa rozhodla, že dnes pôjdem do drogérie a vyberiem si novú. Ešte neviem akú, ale dám Vám potom vedieť. Po ceruzke som zafixovala moje obočie gélom na obočie, taktiež od Essence, ktorý bude asi čoskoro prázdny, takže i to bude v najbližšej dobe treba kúpiť. Na obrázku, kde sú produkty, ktoré som použila, môžete vidieť i rúž na pery, ktorý som použila až na úplnom konci líčenia. Naozaj neviem, prečo som ho odfotila tu, nie až na konci článku :-D No nevadí, tento rúž si vyberám vždy, keď chcem, aby moje pery vyzerali, ako keby na nich nič nebolo, aby vyzerali zdravo. A presne to mi tento rúž na pery dáva. Je to môj úplne najobľúbenejší rúž ne pery, určite ho už z môjho blogu poznáte. Je od Yves Rocher a je z kolekcie Grand rouge a je v odtieni 72. Rose halé.
I also wanted to cover my imperfections under my eyes area, which is sometimes problematic. I have had circles quite often since I moved into England. I didn´t have them before I came here. So I used this concealer from Bourjois and this is such a good product. And its smell is so beautiful. 

Taktiež som chcela zakryť nedokonalosti popod očami, ktoré sú občas problematické. Odkedy som prišla do Anglicka mávam často kruhy pod očami, čo moje, už i tak malé oči, ešte viac zmenšuje. A tak používam tento korektor od Bourjois, ktorý je skvelý a som s ním veľmi spokojná. A jeho vôňa je tak pekná. 
Let me "officially" introduce you this eye mascara from Yves Rocher. This is Volume vertige mascara and I´ve been loving it for 2 years by now. I can´t decide which eye mascara I love more - if this one or an eye mascara from rimmel Lash sensational. Both of them are so special. 
I used 3 layers of this mascara for each eye to make really strong effect. I know it is not like fake eye lashes. I have never worn fake eyelashes but I would like to try them sometimes in the future. But I´m satisfied how my eye lashes look like with this eye mascara for now.

Dovoľte mi Vám "oficiálne" predstaviť špirálu na oči od Yves Rocher. Toto je Volume vertige špirála a ja ju milujem už 2 roky. Nemôžem sa rozhodnúť, ktorú špirálu mám radšej, či túto od Yves Rocher alebo špirálu od Rimmel Lash sensational. Obe sú špeciálne. 
Použila som tri vrstvy tejto špirály na každé oko, aby so urobila pekný efekt. Ja viem, nie je to taký efekt ako s umelými mihalnicami. Ja som nikdy nemala umelé mihalnice, ale určite ich v budúcnosti chcem skúsiť. No na druhú stranu, ja som celkom spokojná s mojimi mihalnicami. 

I used my powder from Gosh to fix every liquid product on my skin. I used it all over my face. Then I used bronzer from W7 around my forehead, under my chin, but just a bit and I made small contours on my cheecks. I also used blush from Kiko Milano, the rose shade. 

Použila som môj púder na tvár od Gosh na celkové zafixovanie tekutých produktov na mojej pleti. Potom som použila bronzer od W7 okolo čela, popod bradu a taktiež na jemné kontúry na mojich lícach. Taktiež som použila farbu na líce, ten ružový odtieň od Kiko Milano
And this is it. This is final look :-)
A týmto je to hotové. Toto je moje finálne líčenie :-)




Thank you for reading an another post, I hope you like it. Would you like to see more tutorials on my blog? Do you like to read them? Let me know please :-)

Have an amazing day, an amazing new week. See you very soon. Serusky <3

Ďakujem za prečítanie ďalšieho môjho článku, dúfam, že sa Vám páčil. Boli by ste radi za viac tutoriálov na mojom blogu? Máte ich radi? Dajte mi vedieť, prosím :-)

Majte krásny deň a krásny nový týždeň. Vidíme sa čoskoro. Serusky <3

No comments:

Post a Comment

Lovely comments ...