6 Mar 2016

My most used types of make-up (February) // Dada's beauty

Hello!

February is already over and it means that I have a new post about my favourite types of make-up in February for you. February was very hectic for me. I am so surprised that March is now. I had a lot of various meetings. Almost every day I was outside of my house. In present time, I feel little bit sick but I hope that it will be better soon. Ginger tea saves my life every time I´m sick. But let´s back to the types of make-ups. 
Last month I prefered an eyeliner. It is a classics, right? I was using nude rose lipsticks. Just in one day I had red lips. I don´t know how it is possible, because I really love red lips :-D. Please, let me know in the comments section which type of make-up from these ones do you like the most :-). See ya in the next article which will be about empties products :-).

Ahojte!

Február je u konca a to znamená, že tu mám pre vás ďalší článok o mojich obľúbených typoch líčenia za uplynulý mesiac. Február bol pre mňa hektický a ani netuším ako je možné, že už začal marec. Uvedomila som si to, až keď som čítala článok jednej blogerky a tá v ňom písala o minulom mesiaci, februári. Ja som totižto fungovala stále v mesiaci február, takže som utrpela šok :-D. Vo februári som mala veľa rôznych stretnutí, vybavovačiek a plánovačiek. Takmer každý deň som bola mimo môjho domova. Teraz som mierne chorá, ale dúfam, že sa to zlepší bez použitia liekov. Zázvorový čaj ma už zachránil mnohokrát a verím, že i teraz prejaví svoju magickú silu. Ale poďme už k typom make-upu. 
Minulý mesiac som najradšej nosila linku. Klasika, však? Tým nikdy nič nepokazíte. Ja mávam s ňou však i problémy. Raz je jedna linka iná než druhá, potom sa mi nedarí nakresliť rovná čiara. No býva to boj :-D. Ďalej som často nosila nude alebo ružové rúže. Iba jeden deň som mala červené pery. Ani neviem prečo, pretože červené pery zbožňujem. Asi nebola na ne nálada :-).















Tak, a to by sme na dnes mali :-D. V ďalšom mojom článku budú pravdepodobne spotrebované produkty, takže sa už teraz teším až to všetko budem mať nafotené a budem to môcť vyhodiť :D.

PS: A nezabudnite sa zapojiť do giveaway tu na blogu!
Majte sa zatiaľ krásne <3 Serusky

10 comments:

  1. Nádherné líčenia, za mňa úplne profi! :) Inak máš moc pekne upravené obočie! Krása :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dakujem, no od profesionalov mam daleko :-) <3 a vzdy ma najviac potesi, ak mi niekto pochvali obocie, to je pre mna najdolezitejsie, ani neviem preco :-D

      Delete
  2. Skvelé looky! Ja som počas školského roka lenivá dať si na oči riasenku :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. To som aj ja byvala lenoch licit sa do skoly :-D ale ja uz mam skolu davnejsie za sebou a teraz mam este menej casu a licim sa :-D ale liceniu som sa naoplno zacala venovat az po skole :-) a dakujeeem <3

      Delete
  3. Samé krásne líčenia ♥ a na druhej fotke ti to strašne slušííí :*

    ReplyDelete
  4. Ahoj naozaj krásne líčenie, obočie máš úžasné a aj vlnky vo vláskoch Ti veľmi svedčia (: krásny deň (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kujeeem <3 Vlasy sa mi vlnia skoro takto sami, no pomáham si niekedy zapletením vlasov na noc (ale pšššt :-D :-D)...

      Delete
  5. Nejvíce se mi líbilo první líčení :) no samozřejmě všechny jsou krásné :)
    ale ty první fotky jsou vážně nádherné :)

    ReplyDelete

Lovely comments ...