11 May 2016

My most used types of make-up (March & April) // Dada's beauty

Hello loves!

I know, I know. You haven´t seen a post about "my most used types of make-up" in March. I am really sorry. March was a hectic month, so I forgot to take photos of my make-ups. But I tried to be better and more responsible in April. I hope you are not angry at me :-) I have a lot of photos in this post, it is my apology.

Here, in England I wear make-up every day to school. I often use make-up setting spray. I have one spray from Slovakia from Avon. Unfortunately, it is almost empty so I am wondering about a new one. Do you have any idea for me? Do you use make-up setting sprays? Which kind of brand is good? Please, let me know your opinions in the comment section.
And now, let´s look at the photos. Enjoy them and have a nice, sunny day. Don´t forget that everything is much better when you are positive. Serusky <3


Ahojte kamarátičkovia!

Ja viem, ja viem. Viem, že som nevydala článok "moje najčastejšie líčenia" za mesiac marec. A pritom ich bolo obľúbených naozaj veľa. No, odfotila som si len možno dva-tri typy líčení a cez tie povinnosti a všetko okolo nášho pobytu v Anglicku som nato pozabudla. Ale v apríli som sa už snažila. Dúfam, že sa na mňa nehneváte, mám tu pre Vás, zato dlhé čakanie, nádielku fotiek ;-)

Tu v Anglicku sa líčim každý deň do školy. Snažím sa líčiť originálne, nie moc výrazne. Ale rada si ráno o hodinku privstanem a pol hodinu sa venujem iba svojej pleti. Teraz sa chytáte za hlavu, že si pol hodinu robím make-up, čo :-D? Pravdou je, že je to jedna z mojich najväčších vášní. Dokonca som ranné vtáča, takže som skorým vstávaním nemám veľa roboty. Ja sa s make-upom hrám, dávam si načas a dávam si záležať. Chcem a potrebujem, aby mi make-up vydržal naozaj celý deň, takže dôkladnosť je potrebná. Často používam i sprej na zafixovanie make-upu, momentálne mám od Avonu. Je veľmi dobrý a v akcii sa dá uloviť za takmer smiešnu cenu. Pozrite sa po ňom.  Avšak mne sa už pomaly míňa a budem sa tu musieť porozhliadnuť po nejakom inom.
Poďme už ale na tie sľúbené fotky :-)

















Tak a to by bolo na dnes všetko. Majte sa krásne, píšte básne :-D Už ani neviem, kde som to počula :-D Serusky <3

2 comments:

  1. Krásne líčenie, vieš super anglicky, závisť :( :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dakujemky :-) a po anglicky sa este stale ucim, takze druhe dakujem za pochvalu :-) a anglicky jazyk nie je tazky, treba sa do toho len dokopat. Mne pomohlo az to, ze som sla studovat do zahranicia :-/ :-D

      Delete

Lovely comments ...