21 Dec 2016

Black Friday shopping - New IN // Dada´s beauty

Hello loves!

As you surely know, Black Friday is very popular here, in England. Black Friday is the first Friday after the Thanksgiving day, which is an important day for American people. This is the "first day" of sales of clothes, electronics, make-up products, food before Christmas shopping fever. Everything. You can find quite good sales, but you have to check prices, because shops think, that all people are naive. What does this mean? That means shops are trying to put huge sales, but before the reductions they scale up prices. As I saw, a lot of people were naive. A lot.

I am not so naive, so I checked everything. I didn´t buy many things, actually I bought just three cosmetic products. Two things at The Body shop, which is one of my favourite shops for products for my body. And one thing I bought at the Boots, which was something what I already have but I am sure I am going to need another one. So, let´s get have a look what I bought!


Ahojte kamarátičkovia!

Ako určite viete, Black Friday alebo teda "Čierny piatok", je veľmi obľúbený nákupný sviatok, tu v Anglicku. Tento piatok je prvý piatok po dni Vďakyvzdania, čo je veľmi dôležitý sviatok najmä amerických občanov. Je to "prvý deň" zliav na oblečenie, elektroniku, make-up produktov, jedla pred vianočnou nákupnou horúčkou. Na všetko. Viete nájsť pár naozaj dobrých zliav, ale musíte si pozrieť, čo je v akej zľave a kde. Obchody si totižto myslia, že všetci ľudia sú naivní. Čo tým myslím? Znamená to, že síce sa obchody snažia dať veľké zľavy, ale predtým daným produktom zvýšia cenu. Chytré, však? Celkom realita tu v Anglicku. Ale to asi všade. A ako som videla, ľudia boli naivní. Dosť naivní.

Ja nie som až taká naivná, takže som si pozorne všetko pozerala a kontrolovala. A tak som nakoniec skončila iba s troma vecami. Ale, som za ne veľmi rada, pretože sú to kvalitné produkty. Dve veci som som si kúpila v The Body Shop, ktorý je jeden z mojich obľúbených obchodov pre moje telo. A jednu vec som si kúpila v Boots, kde bolo niečo, čo už síce mám, ale viem, že rozhodne využijem i druhé balenie. Takže, poďme sa pozrieť, čo ma očarilo!

Let´s start with this one, because the package is so cute, that no matter the sale, I had to buy it. But it was in a sale. 40% discount, actually. The package contains a hand cream and a lip balm. With coconut flavour. Coconut! Do you know anybody who doesn´t like a smell of coconut? I think I don´t. Or maybe one person. I am a huge lover of coconut. And the smell of this hand cream and lip balm is really nice. Natural, simple, exactly like a coconut. I have no idea how to describe it a better way. It contains cold-pressed virgin coconut oil from Samoa, Polynesia. The feeling on my hands is nice, it doesn´t have a really special effect, it is more for everyday using. I haven ´t tried the lip balm yet, but it will be the same I assume. 

Začnime týmto produktom. Pozrite sa nato balenie, no nie je dokonalé? Tam už ani nešlo o zľavu, musela som to kúpiť i keby čo. Ale zľava na tento produkt bola, a to dokonca 40 %. Balenie obsahuje krém na ruky a balzám na pery. S kokosovou vôňou. Kokosovou! Poznáte vôbec niekoho, kto nemá rád kokos? Ja asi ani nie. Alebo keď už tak, jedného človeka. Ja osobne som obrovský milovník kokosu v každej podobe. A vôňa týchto dvoch produktov je fakt krásna. Prírodná, pekná, jednoduchá, no presne ako kokos. Neviem ako by som to lepšie opísala. Oba produkty obsahujú za studena lisovaný panenský kokosový olej zo Samoi v Polynézii. Pocit na rukách po nanesený krému je príjemný, no nejaký zvláštny efekt nevidím, bude to skôr na každodenné používanie. Balzam na pery som zatiaľ neokúsila, ale myslím, že to bude rovnaké.


Ou my god. This is something. Mango is one of my favourite fruits, especially in the last few months. So when I saw this body scrub with Mango flavour, I said yes to me. Like in the previous products, this one smells amazingly. I am looking forward to use it. I have had a different scrub for a few weeks, so I need to wait. This body scrub is a sugar body scrub, which I like more than usual ones from The Body Shop. It was in 40% discount as well. It contains Mango seed oil from India. I checked the description of the scrub and it contains more oils and good ingredients for my skin. I don´t how about you, but I use scrub one, sometimes twice per week. It is a very important part of my pamper routine.

Tak to bola, alebo teda je výhra. Mango je jedno z mojich obľúbených ovocí, špeciálne v posledných mesiacoch. Keď som uvidela tento telový peeling s vôňou Manga, povedala som si jednoznačné áno. Ako i u predošlých produktoch, vôňa je nádherná. Veľmi sa už teším ako ho budem používať. Ale mám ešte jeden rozpoužívaný, takže si musím počkať. Tento telový peeling je cukrový telový peeling, čiže vám pokožku riadne prekrví. A cukrový peeling mám radšej ako ten obyčajný z The Body shop. Taktiež bol v 40% zľave. Obsahuje olej z mangových jadierok z Indie. Pozerala som i zloženie produktu a peeling obsahuje zopár ďalších olejov, ktoré sú pre moje telo iba dobré. Neviem ako vy, ale ja používam peeling raz, niekedy dva krát za týždeň. Je to jedna z veľmi dôležitých častí mojej rozmaznávacej rutiny.


And the last product of my "huge" shopping is this eye cream. As I said, I´ve been using this eye cream for a few weeks and I am satisfied with it so when I saw it in 50% sale, I decided to buy it. I did one small review of the product in one of my articles, it was a summer face routine. I think it deserves more talking about it. This eye cream is a eye gel, actually. It comes from ALL BRIGHT collection from Botanics, which is a brand by the Boots. This eye gel is supposed to be refreshing and with cooled feeling. The feeling is really good, I am very tired, sometimes. Or not just sometimes, I think the word often would be better. It helps reducing the appearance of dark circles and puffiness. It contains hyaluronic acid, which I prefer for my skin. This ALL BRIGHT collection was created with world experts in plant science at Royal Botanic Gardens, Kew in England.

A posledným produktom môjho "veľkého" nakupovania je tento očný krém. Ako som už spomenula, tento krém už používam pár týždňov a som s ním veľmi spokojná. A keď som ho zbadala v 50% zľave, rozhodla som sa kúpiť aj ďalšie balenie. Mám naň i malú recenziu v mojou článku z leta, bola to konkrétne moja letná rutina. A po týždňoch používania mám pocit, že si tento malý zázrak zaslúži viac slávy. Tento očný krém je v gélovej konzistencii. Je z ALL BRIGHT kolekcie od zančky Botanics, ktorá patrí pod Boots. Tento gél je určený na osvieženie pleti a má chladivý pocit, čo ja veľmi oceňujem, Ja som často, vlastne dosť často unavená, takže moje oči sú niekedy vyčerpané. Pomáha taktiež zmenšovať kruhy a opuchy pod očami, čo je ďalšia pre mňa potrebná vec. Obsahuje kyselinu hyaluronovú, ktorá mne osobne pomáha. A táto celá kolekcia ALL BRIGHT bola vytvorená s pomocou svetových expertov vo vede, ktorá sa venuje rastlinnému svetu v Royal Botanic Gardens, Kew v Anglicku.







































































And that is everything for today. Let me know if you are fans of Mango as least as I am. Have a beautiful day, have an amazing week. Serusky <3

A to by bolo na dnes tak všetko. Dajte mi napríklad vedieť, či ste tiež fanúšikmi tak skvelého ovocia ako je mango. Majte krásny deň, majte nádherný víkend. Serusky <3

No comments:

Post a Comment

Lovely comments ...