14 Dec 2016

My Christmas party look (tutorial) // Dada´s make-up tutorials


Hello loves!

On the beggining, I wish you beautiful and unforgettable December. Do you like Christmas time? Or, do you love Christmas time? I do, a lot. I have been waiting for this wonderful time all year long. I am enjoying the atmosphere in our city center, in shops, on the streets. People are smiling, everybody can hear Christmas songs, see the lights and smell the mulled wine. Yes, this is a wonderland.

With Christmas time comes time for Christmas parties. I am also going to be a part of one. It will be amazing. Me, my colleagues and the managers. Actually, this party is intended for the most doctors and nurses from our area, so there will be a lot of various people. We will have a delicious supper and drinks, we will dance and enjoy time together. I have amazing colleagues, I really like them. I don´t have problems with anybody, everybody there is so nice to me, they care about me, they talk to me so nicely. So, you can probably imagine how much I am looking forward to this party.

I decided to try my make-up look on my face in advance, just to be sure that it is going to be like I wish. And I also decided to take some photos. So, I have a make-up tutorial for you today. This make-up look I am going to have on our Christmas party, so if you have a Christmas party too, maybe I will inspire you a little bit :-) Enjoy it.


Ahojte kamarátičkovia!

Na začiatok Vám chcem popriať krásny a nezabudnuteľný december. Máte rady vianočný čas? Alebo, lepšie opýtané, milujete vianočný čas? Ja áno, moc. Na toto obdobie som čakala celý rok. Užívam si atmosféru, ktorá nám vládne v centre nášho mesta, v obchodoch, na uliciach. Ľudia sa usmievajú, sú srdečnejší, všade je počuť vianočné piesne, vidieť svetlá a cítiť vôňu vareného vína. Áno, je to krajina divov.

S Vianocami prichádza i čas na vianočné večierky. A i ja budem na jednom takom večierku. A už teraz viem, že to bude úžasné. Ja, moji kolegovia a manažéri. Vlastne, na tomto večierku bude veľa ďalších ľudí, lekárov či zdravotných sestier. Bude to totižto večierok určený špeciálne pre ľudí z nášho okolia pracujúcich v oblasti zdravotníctva a opatrovateľstva. Budeme mať chutnú večeru a nejaké tie alkoholické nápoje, budeme tancovať a užijeme si spoločne strávený čas. Ja mám úžasných kolegov, naozaj ich mám veľmi rada. Nemám s nikým žiadne problémy, práve naopak. Všetci sú ku mne milí, zaujímajú sa o mňa, starajú sa o mňa. Takže si asi viete živo predstaviť ako sa teším na tento večierok.

Moje líčenie som sa rozhodla urobiť si už dopredu, aby som vedela ako to bude reálne vyzerať. A k tomu som sa i rozhodla spraviťtutoriál pre Vás. Toto isté líčenie si budem robiť i na náš Vianočný večierok, takže ak idete na nejaký i Vy, budem veľmi rada ak sa mnou necháte inšpirovať :-) Užite si fotky.
Foundation is basic, I wouldn´t go without it. I have been using foundation from Rimmel - Match Perfection for the last few weeks. The shade is 010 porcelain. I will have some base beacuse it is going to be a long night :-) The concelear is from Colletion and is amazing, I have felt in love with it. I use concealer for my under eyes area, for my chin and to cover some spots.


Make-up je základ, bez neho by som nešla. Ja v posledných týždňoch používam make-up od Rimmel - Match Perfection. Odtieň je 010 Porcelaine. Ja určite pred make-upom použijem i bázu, bude to predsa len dlhá noc :-) Korektor je od značky Collection a ja ho úplne zbožňujem.  Korektor používam popod oči na zakrytie kruhov pod očami, na bradu a na zakrytie malých pupienkov. 
Everything needs to stay on the right place, so I really need to use this unbelievable pouder from Gosh. I bought it when I visited Slovakia recently and I can´t be more satisfied with it than I´m. 

Je potrebné, aby všetko zostalo na svojom mieste, takže púder je nevyhnutnosť. Tento púder od značky Gosh to vie rozsekať, je neskutočný. Kúpila som si ho, keď som nedávno navštívila Slovensko a nemôžem byť viac spokojná. 
Eyebrows are the most important thing on my face. Why? Actually, I have no idea. I feel incomplete when my eyebrow is not done. Odd, I know. Anyway, I am finishing with my lovely eyebrow pencil from Yves Rocher. I forgot to buy an another one while I was in Slovakia. On the top I use eyebrow gel mascara from Essence, which is quite good.

Obočie je najdôležitejšia časť mojej tváre pri líčení. Prečo? Vlastne ani neviem. Cítim sa taká neúplná, keď nemám upravené obočie. Divné, ja viem. Ale myslím si, že nie som jediná. Každopádne, už dopoužívavam moju zbožňovanú ceruzku na obočie od Yves Rocher. A samozrejme, že som si na Slovensku zabudla kúpiť novú. Na učesanie a zafixovanie obočia ešte používam tento gél na obočie od Essence, ktorý je celkom dobrý.
Like the first eyeshadow I used my favourite Color Tattoo 24HR by Maybelline. This gel-cream eyeshadow is perfect like a base, it helps regual eyeshadow to stay in one place. Good one. I applied it all over my eyelid except for the area under the eyebrow.

Ako podklad pod očné tiene som dnes zvolila Color Tattoo 24HR od Maybelline. Sypké tiene vďaka nemu pekne sadnú a ostanú na mieste celú noc. Tento krémový očný tieň som aplikovala ne celé viečko okrem oblasti pod obočím.

My small palette by Essence was made for me. I use it all the time. This time I used the brown sparkle eyeshadow, which is in the right lower corner. This eyeshadow I applied just in the external eyelid, to make smoky effect. In the internal eyelid I applied the sparkle light eyeshadow which is in the left lower corner. Under my eye I put the darkest eyeshadow from Essence palette, however just in the external line. I also used white eye pencil to make my eyes optically bigger. And  the black eyeliner was just from the half of my eye. 



Moja malá paletka od Essence bola vytvorená presne pre mňa. Používam ju skoro stále. Tento krát som použila trblietavý, hnedý očný tieň, ktorý sa nachádza v spodnom pravom rohu. Použila som ho na vonkajšiu časť očného viečka pre taký jemnejší smoky efekt. Na vnútorné viečko som použila najsvetlejší trblietavý tieň zo spodného ľavého rohu. Popod oko som dala najtmavší tieň z paletky ale iba na vonkajšiu časť. Taktiež som na vnútornú očnú linku použila bielu ceruzku na oči, aby moje oči pôsobili opticky väčšie. A čierna očná linka išla iba z polovice viečka.

This is what I love on myself. My eyelashes. They are not the biggest ones, however they are beautiful. And with the right mascara I can do miracles on my eye lashes. This is one of my most favourite mascaras Volume Vertige by Yves Rocher. This mascara is amazingly perfect for me. For this time I used just two layers, but for Christmas party I am going to use maybe four - five layers. Ou, yeah, it will be gorgeous. 

Toto je čo na sebe milujem. Moje mihalnice. Nie sú síce najdlhšie, ale zato sú krásne. A so správnou špirálou viem s nimi robiť zázraky. Toto je jedna z mojich najobľúbenejších špirál Volume Vertige od Yves Rocher. Táto špirála je perfektná pre mňa. Pre tento tutoriál som použila iba dve vrstvy. Ale na vianočnú party ich použijem štyri alebo päť, asi. Ó áno, bude to úžasné.

And what makes woman the most seductive? You are right, the lipstick. I used this amazing lipstick Color Riche Eva´s Pure Red by L´oréal. Well, I don´t know what should  I say. It is just perfect. However, I have changed my decision. I am going to wear a pink lipstick. I bought dress for my Christmas party after I prepared this tutorial. I wanted red dress, but I chose different one and I can´t wear red lipstick with that dress. I am going to use lip pencil to help my lipstick stay on my lips all night as well.  



A čo robí ženu najzvodnejšou? Presne tak, rúž. Ja som použila tento nádherný rúž na pery Color Riche Eva´s Pure Red od L´oréal. Ani neviem, čo k tomu dodať. Je perfetkný. Moje rozhodnutie vziať si tento rúž som ale medzičasom zmenila. Chcem mať rúž na pery, ktorý bude ružový. Šaty na vianočný večierok som si zakúpila až po pripravení týchto fotiek a červený rúž sa mi k nim veruže nehodí. Určite použijem i ceruzku ne pery, aby mi rúž zostal pekne na mieste po celú noc.





























And this is the final result. Do you like it? Are you going to a Christmas party as well? Are you looking forward to if you go? I will show you photos from our Christmas party in one of my newest posts.

Have a beautiful day, have an amazing week. Serusky <3


A toto je finálny výsledok. Páčim sa Vám? Taktiež sa chystáte na vianočný večierok? Alebo ste už na ňom boli? A ak iba idete, tešíte sa? Ja Vám určite ukážem fotky z nášho firemného vianočného večierku v niektorom z ďalších mojich článkov.

Majte krásny deň, majte nádherný týždeň. Serusky <3

No comments:

Post a Comment

Lovely comments ...