26 Feb 2016

My first giveaway (UKONČENÁ) // Dada's giveaway

Ahojte!

A je to tu. Moja prvá súťaž pre vás, moje čitateľky. Dlho som rozmýšľala, čo presne bude výhra obsahovať, ale samozrejme to na plnej čiare vyhrala kozmetika :-D. Avšak, pridala som i jeden nekozmetický produkt. Hneď na začiatku článku chcem napísať, že žiaden produkt nie je sponzorovaný. Sú to veci odo mňa pre vás, nik mi nič neposlal. Tak poďme nato.

Toto sú kozmetické produkty plus kryt na mobil, ktoré môžete vyhrať. Chcela som, aby to bola "hodnotná" giveway, aby som vás mohla čo najviac potešiť :-).
Prvý produkt je táto ceruzka na obočie. Yves Rocher majú tieto ceruzky výborné. Majú viacero odtieňov, čo bol pre mňa problém a nevedela som, ktorý vybrať. Tak som si na internete pozerala rôzne štatistiky a percentuálne má viac žien hnedé a čierne vlasy. Vybrala som preto tmavší odtieň. Ak ste blondínka, nezúfajte, máte darček pre kamarátku alebo príbuznú :-). Ak vás tieto ceruzky zaujímajú, v predaji ich nájdete tu na e-shope. Ja sama som ich spotrebovala už niekoľko.




Ďalším produktom v balíčku je špirála. Je od značky Rimmel London a jej názov je Wake me up. Niektorým z vás bude špirála známa, veľa blogeriek ju dostávalo od sponzorov. A ja som chcela, aby ste aj vy mali možnosť dostať to, čo dostávajú blogerky - tak mám pre vás túto špirálu. Špirála má uhorkovú vôňu. Na mňa je trochu mokrá, ale po čase ju začnem viac využívať, musí mi uschnúť :-D. K zakúpeniu je v každej drogérii.
Lesk na pery od značky Sleek je krásne voňavý. Zdá sa mi, že menej lepí pery než klasické lesky na pery. Na jar a leto je to šikovná vec do kabelky. Ja som dostala dva tieto lesky z Anglicka od kamarátky, tak som sa rozhodla, že jeden poputuje k vám.


No a toto je "hlavná výhra" mojej súťaže. Tekuté krémové očné tiene od značky Yves Rocher. Vybrala som pre vás podľa mňa najkrajšie štyri odtiene. Tie očné tiene sú top! Neskutočne dlho vydržia. Na očiach akoby zaschnú a nejdú dolu, až večer priamo odličovačom na oči. Majú krásnu silnú pigmetáciu. Mne osobne sa na nich páči hlavne to, že nemajú trblietky ale lesk, shimmer. K zakúpeniu sú tu na ich e-shope.
A posledná vec je tento rozkošný kryt na mobil. Je určený na Iphone 5, 5s. Ja viem, že nie všetky z vás majú Iphone, ale mne sa tak strašne páčil, že som chcela, aby ho mala i jedna z vás. Aj ja ho mám :-D. Ak takýto mobil nemáte, určite v okolí nájdete niekoho, kto takýto mobil má a tak máte darček pre neho vybavený.

A to je celý obsah mojej prvej súťaže resp. giveway. A podmienky?
  • sledovať môj blog cez Google Friend Connect. Netreba sa toho báť. Nikto vám nebude nič zasielať, budete len "oficiálny" čitateľ môjho blogu. 
 Kliknete na "pripojiť sa k lokalite", viď názorný obrázok hore. Dáte ho vidieť verejne.
  • odoberať moju stránku na Facebooku odkaz tu
  • sledovať ma na Instagrame odkaz tu *
Takže máte 3 podmienky, a to: odober blogu, Facebooku a Instagramu. Ak si chcete zvýšiť šancu na výhru, môžete zdieľať post o tejto súťaži na Facebooku či na Instagrame. Ale to už nechám na vás :-).
Do komentárov mi napíšte,  pod akým menom ma odoberáte tu, na Facebooku a na Instagrame, aby som si vás vedela pri možnej výhre nájsť.  

SÚŤAŽ PLATÍ PRE SLOVENSKÚ A ČESKÚ REPUBLIKU!!!

Dúfam, že sa vás zapojí čo najviac. Určite bude bývať takýchto súťaží ešte kopec :-)
Súťaž ukončím 20.03.2016 pomocou náhodného vyžrebovania. 

Držím vám všetkým palce <3 Serusky


*Pozn.: Ak nemáte účet na Instagrame, samozrejme postačí, ak ma budete odoberať tu na blogu a na Facebooku :-).

9 comments:

  1. Ahoj:) vybrala si naozaj skvelé ceny:)
    GFC: vaja vaja
    FB: SimonaBelada
    IG: vaja7
    wendi@centrum.sk
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    ReplyDelete
  2. Super sutaz :)♥
    GFC: Alexandra Petriková
    FB: Alexandra Petrik
    IG: lyzie25
    lyzie22@azet.sk

    ReplyDelete
  3. Objevila jsem tě až dnes, jdu vše u tebe prozkoumat :)
    FB Andrea Počepická
    insta darling_andrea
    gfc andrea p

    a.pocepicka@hotmail.cz

    ReplyDelete
  4. Ahoj, tvoj blog som objavila vďaka odkazu na blogu u Mii. Máš to tu moc pekné!
    Cez GFC a FB sledujem ako Klaudy's enjoyment
    IG: klaudy_b
    klaudysenjoyment@gmail.com
    Klaudy´s shopping enjoyment

    ReplyDelete
  5. Velmi překná soutěž :)
    a musím se přiznat, že ačkoliv mám Yves Rocher velmi ráda, tak jsem vůbec nevěděla, že mají takové krémové stíny
    kali.petra@seznam.cz
    timefor-pe.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj, poprosila by som ťa dopísať ešte ako ma sleduješ tu na blogu, na Facebooku a Instagrame, aby si mala splnené podmienky pre súťaž ;-) <3

      Delete
    2. Pardon :)
      GFC a fb: Petra Kalinová
      Instagram: Timefor_pe

      Delete
  6. Ahoj :) naozaj super súťaž, cez GFC a FB Ťa sledujem ako michaela cvoligová a cez IG ako mishelcvoliga a ešte môj email michaelacvoligova25@gmail.com, krásny zvyšok dňa :)

    ReplyDelete
  7. ahoj Dada :)
    GFC a FB: miriama rakova
    miriama.rakova@gmail.com

    ReplyDelete

Lovely comments ...