1 May 2016

Rimmel foundation, Garnier face cream, Palmer´s body milk (REVIEWS) // Dada's beauty

Hello loves!

How are you today? I am sick again, so I feel weak and tired. The next Monday is a bank holiday in England. Unfortunately, I will have to stay in my bed and study English. I hope that you will have more beautiful Monday, no boring day like me :-D Yesterday I was in Primark for shopping. Do you want "haul"? Let me know in the comments section, please. I will be happy with posts like "haul" is.

And I have some news for you! In conversation lessons I am in Upper intermediate level now. We have also grammar lessons, where I am in Intermediate level. I am so proud of me. You know, the course has been very expensive for me, so I am trying to be better and better. I am working on my language skills very hard. If you are hard worker, you can be more successful. Never give up! And my boyfriend has a new blog too! I am so proud of him. HERE CLICK and you will be redirected to his blog. 
And I have also one more question for you. Do you want a post about my favourite songs and music? What
I listen to or what I´m listening to? Let me know in the comments section, too. Thank you very much :-)

In this post you can find 3 reviews of 3 various products. I have been using these products about one month.  Probably, almost everybody knows these products or you have heard about it. I would like to save up money for study now, so I have chosen products from a "cheaper" category. However I really think, they are very good. My favourite one is a body milk from Palmer´s with coconut oil. This body milk is perfect product for sensitive and dry skin. The next one is a foundation from Rimmel "Match perfection". This foundation is very famous, so I wanted to try it. And it is perfect for me in these days beacuse I have a light porcelain skin after the winter. Also I have oily T-zone on my face. And the third product, a cream from Garnier has been helping me with hydration and also it has been helping me with oily t-zone. I use this cream in the morning and in the evening everyday. The cream is soft with beautiful fragrance (Blue lotos extract).

Enjoy the photos and don´t forget to let me know your opinions about my questions. Have a nice bank holiday and beautiful next week. Serusky <3


Ahojte kamarátičkovia!

Ako sa máme? Ja som prechladnutá, takže nič extra. A to je práve predĺžený víkend. Tu v Anglicku je totižto v pondelok sviatok. Včera sme boli v Primarku na nákupoch. Chceli by ste "haul"? Rada by som tu mala takýto článok. Budem mať na to čas, keďže budem asi ležať v posteli celý víkend.

Ale budem sa i učiť anglický jazyk. Som na seba pyšná, veľmi sa zlepšujem, hlavne v komunikácii. Dokonca som znova postúpila v komunikácii do vyššej úrovne! Ani neviete ako ma to teší. Makám a čím ďalej tým viac vidím sama na sebe výsledky. Takže palec hore za rozhodnutie ísť študovať do zahraničia.
Môj priateľ dokonca na túto tému (ísť či neísť študovať do zahraničia) napísal článok na jeho blogu (odkaz klik tu). A áno, môj priateľ má blog. KONEČNE! Určite sa tam bežte mrknúť, má kvalitné názory, možno sa v jeho článkoch nájdete. Ešte iba začína, ale ja si myslím, že budúcnosť to má. A veľkú ;-) A nie, nepíšem to iba preto, že je to môj priateľ. Len sa tam pozrite a pochopíte prečo to spomínam.

A ešte jedne vec ma napadla. Chceli by ste článok s mojou obľúbenou hudbou? Respektíve, čo práve teraz počúvam, aké sú moje obľúbené piesne a pod.? Dajte mi vedieť v komentároch, budem Vám veľmi vďačná :-* Ale teraz už poďme na recenzie :-D

Dnes mám pre Vás pripravené 3 recenzie na moje momentálne obľúbené produkty <3 Všetky boli zakúpené tu v Anglicku, no myslím si, že sa dajú zohnať i v SK a CZ ;-) Ideme nato.









Prvá recenzia je na krém na tvár. Moje krémy od Ziaji na suchú pokožku (recenzia klik tu) sa mi už minuli. A dokonca som bola asi aj rada, že som ich spotrebovala, pretože ...! Mne sa tu v Anglicku úplne (rozumej totálne najviac) zmenila pleť. Na Slovensku som mala suchú a napnutú pokožku. Tu mám pleť dehydrovanú a T-zóna sa mi strašne mastí. Mám veľmi zhoršenú kvalitu pleti, robia sa mi akné, mám rozšírené póry a mám plno čiernych bodiek. A prečo? Pretože voda. Toto je ten hlavný dôvod. Oni tu majú strašne tvrdú vodu. Dokonca sa mi zmenila (rozumej zhoršila) kvalita vlasov a moja koža na celom tele je veľmi  vysušená, popraskaná a extrémne citlivá. A aj Mário má suchú pokožku na tvári i na tele.

Takže som si chcela kúpiť krém, ktorý bude mať gélovejšiu konzistenciu, nebude drahý a bude mať peknú parfumáciu :-D To je dôvod, čo? Tento krém od Garnier už poznám veľmi dlho z recenzií na rôznych blogoch. Hlavne si ho pamätám u Mii (jej blog klik tu), takže som vedela, že týmto krémom si škodu neurobím. Jeho cena bola okolo 2-3 libier, bol totižto v akcii. Krém je ľahučký, príjemný, hydratačný. Podľa mňa je narvaný glycerínom, čo bola vlastne ďalšia podmienka na super-druper hydratáciu. Krásne vonia, má jemnú vôňu lotosového kvetu. Júj, krásna to vôňa :-) Mal by hydratovať 24 hodín. Toto netuším či spĺňa, ja ho používam dvakrát denne - ráno a večer. Krém je určený na normálnu až suchú pleť. Určite bude skvelý pre mladšie kočky a ženy, ktoré nemajú problémy s pleťou.
Som s ním spokojná. A ako by povedala moja najlepšia svokrička - za tú cenu je dobrý. A veru, že je ;-)








Ako ste si už prečítali vyššie, zmenil sa mi stav mojej pokožky. Ja som mala vždy problémy s citlivou kožou po celom tele. Rozmýšľam, že o tejto téme urobím v budúcnosti aj samostatný článok. Mám dlhodobé problémy s vyrážkami na koži. Len sa bojím, že si veľa ľudí bude myslieť, že som ... nechutná. Ale možno tam niekto na druhej strane má taký istý problém. A ak by to malo pomôcť len jednému človeku, má to zmysel :-)

V obchode som hľadala niečo dostupné a dobré. Bol to zdĺhavý výber, pri ktorom mi pomáhal Mário. Týmto ho pozdravujem :-D Nakoniec sme objavili telové mlieko od Palmer´s. Ja som od nich už mala nejaké telové mlieka, takže značku ako-tak poznám. A mám ju rada :-) Mlieko bolo tiež v akcii, stálo okolo 2-3 libier. Ale táto značka tu celkovo nie je extra drahá. A toto mlieko je podľa mňa úplne úžasné. Obsahuje kokosový olej, ktorý je tam krásne cítiť. Celé pyžamko mi vonia od kokosu. Avšak, nie je to taká umelá vôňa. Dúfam, že ma chápete :-) A ešte obsahuje tahitský monoi olej, sladký mandľový olej a kvety Tiaré, čo sú moje ďalšie obľúbené látky, ktoré mojej pokožke sedia. Neobsahuje parabény, parfémy, minerálne oleje. Telové mlieko je bezgluténové, bez sulfátov a bez ostatných látok, ktoré nie sú dobré pre pokožku z dlhodobého hľadiska (myslím primárne pre moju pokožku).

Chcela som niečo, čo mi pokožku upokojí, možno i trošku vylieči. A verte či nie, toto telové mlieko naozaj pomáha. Koža je menej podráždená, mlieko neštípe a krásne sa rozotiera. Ešte ráno cítim hydratáciu, takže viem, že v noci moja pokožka dostala potrebné látky na svoju "ochranu". Zloženie som reálne pozerala, naozaj tam nevidím nič extra chemické. Takže spokojnosť veľká. Určite to nie je moje posledné balenie. Na blogu určite pribudnú ďalšie recenzie na túto značku. Ak ju niekde uvidíte, neváhajte a uchmatnite si nejaký ich produkt. 



A posledný produkt je make-up. Hneď na začiatok musím napísať, že na fotke make-up vyzerá moc bledý a žltý. To je však tým, že je mám skoro celý čas kožu červenkastú, pretože je extrémne precitlivená :-( Na pleti je ale krásny, možno o pol odtieňa bledší než moja "farba" pleti. To mne vyhovuje, keďže rada moju tvár kontúrujem. Tiež to bolo v drogérii na dlhšie rozhodovanie. Pleť mám teraz mastnejšiu a moje dva make-upy mi momentálne nevyhovujú. Takže som nechcela nič predražené a tento skoro každému známy make-up od Rimmel "Match perfection" bol v akcii a chcela som ho vyskúšať.

Za mňa palec hore za obal, ktorý je jednoduchý. Klasická sklenená fľaštička, ktorá Vám v kozmetickej taške určite nebude zavadzať :-) Dávkovanie make-upu funguje pomocou pumpičky, čo mám najradšej, pretože si krásne určím množstvo, ktoré chcem na pleť použiť. Objem je 30 ml, čo je skoro u každého make-upu rovnako.
Je to hydratačný make-up, určený na normálnu či suchšiu pleť. Odtieň, ktorý vlastním je 010 Light porcelain, čo je najsvetlejší  odtieň predávaný tu v Anglicku. Bohužiaľ mám pocit, že na Slovensku je dostupný k predaju ako najsvetlejší odtieň 100 Ivory, ktorý bol však na mňa tmavý, s podtónom skôr do žlto-oranžova. Ale iba trošičku, nie je to nič hrozné. To iba ja som na sebe videla, lebo som totálne biela ako stena po zime. Tento Light porcelain má podtón do ružova, čo na fotke nie je vôbec vidieť. To ma veľmi mrzí (ale Mário sľúbil, že raz v budúcnosti kúpime zrkadlovku a ja nebudem obmedzená všetky fotky zhotovovať I-phonom :-D). 
www.hyacinthgirl.com


Make-up si nanášam pomocou štetca Jessup, viď fotka hore. (Čakajte v blízkej dobe článok o štetcoch :-)) Čo sa týka krytia, make-up má také stredné krytie. Akné, rozšírené póry atď. to nezakryje. Ale ja také make-upy ani nemám rada. Na moju pleť sú ťažké a pleť je mastnejšia. Make-up pleť zjednotí a vyhladí. Ak pleť prepúdrujete, make-up nemá tendenciu zaliezať do vrások. Ostáva pekne na mieste. Pocit na pleti je príjemný. A krásne jemne vonia, to má Dada rada :-D 

Tak a už sme na konci. Dúfam, že sa Vám dnešný článok páčil a budem rada za každý Váš komentár s Vašim názorom na vyššie spomenuté otázky :-)

Majte krásny zvyšok víkendu a nezabudnite sa mať krásne i počas celého týždňa. Serusky <3

2 comments:

  1. Samé zaujímavé produkty a haul by ma veľmi potešil:) a kam tam presne chodíte do Primarku?
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeej tak dakujem :-)
      Mam tu dva Primarky od domu su 4 kilometre :-) ale tu v UK je vo vela mestach Primark :-)

      Delete

Lovely comments ...