29 Jun 2016

Daily pictures IV. // Dada's diary

Hello my loves!

How are you my beautiful friends? What are you doing? I have already woken up and prepared coffee with coconut milk. Now I am watching my most favourite vloggers´ videos - Patty Robert World. Unfortunately, they speak only Slovak language. They have so so much positive energy and I am working with positive thinking on myself.

I have big big news for you (again, hm? :-D)! I-HAVE-A-JOB! You can´t imagine how is this important for me. I  have been dreaming about this job since we came to England. I will start my new beautiful job probably in two weeks. So, one importang thing - dream. Dream about your dreams and follow your dreams. And believe in your dreams and do everything for your dreams.

I want to go to Primark today. I need black trousers and some black shoes. And maybeeee I neeed something for celebration :-D Yesterday, I bought magazine ELLE with a present. There was Benefit GOOF PROOF Eyebrow pencil. Unfortunately - the darkest shade :-D. However I don´t care, I will use it. And the magazine? Just commercials :-D. And today I would like to wash curtains and clean windows as well.

What are you going to do today? Or this weekend? Let me know if some of you are from Bournemouth or Poole. I am very interested in it.
So today post is about random photos. You like it, I love it and therefore I decided to do more these types of posts. Enjoy :-)
Have a beautiful day, amazing week, perfect life. Don´t forget I love you and - Serusky <3


Ahojte kamarátičkovia!

Ako sa máte? Čo máte nové? Čo robíte? Ja som sa dnes zobudila, urobila si kávičku s kokosovým mliečkom a pustila som sa do nového článku. Viem, že mám meškanie. To je tak, keď máme iba jeden notebook a Majko si na ňom hľadá prácu. Nieto momentálne času na moje troj-štvorhodinové písanie článkov. Ale ja som vstala dnes skôr a uchmatla som ho. Inak hej - museli sme kúpiť nový notebook. Náš starý sa v podstate asi dá stále zachrániť, ale nie tu v UK. Lebo by to bolo zbytočne drahé :-D Ale že neskutočne. 

Počas toho, ako píšem tento článok pozerám nový vlog od Patty Robert World. Milujem ich vlogy, sú to moji najobľúbenejší vlogoví youtuberi. Neskutočne pozitívni ľudia. Ja momentálne pracujem na sebe. Pracujem na svojom myslení, pracujem na svojom pozitivizme, pracujem na svojej mysli. Ani neviete ako mi je každým dňom lepšie. Veľmi pevne verím a dúfam, že i Majko bude nasledovať moju cestu. Trošku už začal, ale nie tak intenzívne ako ja :-D Musím priznať, odkedy som na sebe začala pracovať, začal sa mi meniť život. Teda môj vnútorný život. Samozrejme sa to i odzrkadľuje i na mojom zovňajšku a i na mojich cieľoch. Pretožeeeee.

Mám prácu! Áno, mám prácu. Vysnívala som si túto prácu, myslela som na ňu, samú seba som v duchu prosila, nech to dokážem, nech si ju pritiahnem. A čo sa stalo - dostala som ju! Takže takto. Verte v svoje sny. Snívajte o svojich snoch. Robte všetko pre svoje sny. A oni sa splnia. Vy si Vaše sny pritiahnete.

Dnes mám v pláne ísť do Primarku, keďže potrebujem do novej práce čierne nohavice a čierne boťky do roboťky. A možno niečo viac :-D. Na oslavu mojej novej práce. Treba sa odmeniť. Aj keď, ja už som sa trošku odmenila včera. Kúpila som si časopis ELLE, kde bola ceruzka na obočie od Benefitu Goof PRoof Brow Pencil. Bohužiaľ pre mňa - ten najtmavší odtieň :-D. Ale nevadí, ja to využijem. Ja mám tmavšie obočie. Moja prirodzená farba vlasov je blond, ale obočie mám tmavé po maminke. Za čo som veľmi veľmi rada, mne sa to veľmi páči, výrazné a tmavšie obočie. Samozrejme to musí vyzerať prirodzene. Ale späť k časopisu ... samá reklama! Nevadí, mám aspoň darček. Chápete, to je dôležité :-D. A taktiež by som dnes chcela vyprať záclony a umyť okná. Musím ale počkať, kým prestane pršať :-D Ako inak. 

Čo budete dnes robiť Vy? Alebo tento víkend? Aká sú Vaše plány? A aké máte počasie u Vás?
Dnes mám pre Vás random článok. Random text, random fotky. Vy máte radi tieto články, ja rada píšem tieto články. Takže prečo by som ich nepísala viac? :-) 
Užite fotečky.
Vysedávanie a rozprávanie sa s kamarátkami na pláži mám veľmi rada :-) // Just sitting and talking to friends on the beach is what I really like :-)

Snívaníčko // Dreaming

Môže existovať niečo dokonalejšie ako psíkovia? Pre mňa nie <3 // Can you imagine anything more perfect than dogs? Me not <3
Moje obľúbené miesto. A takto na večer malo špeciálnu, mierumilovnú atmosféru. // My favourite place here in Bournemouth. And during evenings it has special, peaceful atmosphere. 

Proste sa mi to páčilo, tak som to cvakla :-). // I just liked this, so I took a photo.
On je tak múdry. A teraz vie, že sme OK a stále s ním. Náš najmúdrejší Manlynko. // He knows that we are OK and still with him. The smartest dog ever.

Áno, čo by to bol za random článok bez mojej milovanej kávičky. Tentokrát s raw čokoládovo-arašidovým koláčikom. // Yes, my random post has to include a photo of my love - coffee. And this time with a raw cake. Yammy.



Tak a to by bolo na dnes všetko. Užite si ďalší skvelý deň a ja tu budem s novým článkom čoskoro. Serusky <3

2 comments:

Lovely comments ...